Vse kategorije

 • Vse kategorije
 • Izdelki
 • Klopi in mize
 • Vodnjaki
 • Koši in pepelniki
 • Pitniki
 • Stojala za kolesa
 • Cvetlična korita
 • Prepreke za promet
 • Privez za pse
 • Stojala za zastave in senčnike
 • Vrtni kamin - žar
Vodnjak Alenue

682.00€

+22.00% DDV

Elegantni stebriček z odtokom v tleh, za postavitev npr. v parku, športnem centru ali golf igrišču. Kvalitetna pipa na potisk prispeva k varčevanju z vodo. Aluminijasto ohišje je prašno barvano v strukturni antracitno sivi barvi. Dovršena izvedba odt..

Vodnjak Pylon

374.00€

+22.00% DDV

Enostavnejša in cenovno ugodna izvedba stebrička s pipo. Lahko se namesti z rešetko in odtokom v tleh, ali pa samo privijačimo stebriček s pipo na utrjeno podlago. Možnost navijala za cev na zadnji strani in dodatne pipe-tako je cev za zalivanje vedn..

Vodnjak Klasik

1,098.00€

+22.00% DDV

Vodnjak KLASIK je masivno izdelan iz izbranih materialov, primeren za večje vrtove in dvorišča, vaška središča, parke... Oprema je profesionalna, posebej za vodnjak so izdelane pipe iz inoxa. Mreža je iz polnega inox materiala fi 12, ki se odpira s p..

Vodnjak Fontana

559.00€

+22.00% DDV

Vodnjak FONTANA je posebej priljubljen na pokopališčih in v kampih. Opremljen je z dvema pipama, odložno mrežo in odtokom iz nerjavečega materiala. Odtok smo oblikovali tako, da praktično ne pride do zamašitve. Vodnjak FONTANA ima v podstavku vratca,..

Vodnjak Komfort

895.00€

+22.00% DDV

Vodilo pri izdelavi vodnjaka KOMFORT je bila enostavna uporaba, praktičnost in montaža, ki ne zahteva večjih gradbenih posegov. Odpiranje vode je izvedeno s pomočjo varčnega impulznega sistema Geberit. Vsi kovinski deli so iz nerjavečih materialov.&n..

Vodnjak Forum

1,800.00€

+22.00% DDV

Velik in masiven vodnjak FORUM, primeren za javne površine, večje vrtove, dvorišča, trge, vaška središča in podobno. Odpiranje vode je izvedeno po sistemu geberit. Odložna mreža je iz polnega inox jekla fi 12 mm, ki se odpira s pomočjo tečajev, odtoč..

Vodnjak Drava

204.00€

+22.00% DDV

Vodnjak "Drava" je primeren za vrt ali dvorišče, za umivanje rok, pranje zelenjave in natakanje vode v vedro ali zalivalko. Korito je postavljeno na udobni višini, ima tudi manjšo odložno površino za milo, krtačo ali podobno.V serijski opremi je vklj..

Vodnjak Krka

204.00€

+22.00% DDV

Vodnjak ''Krka'' je primeren za vrtove in dvorišča, priročen je za natakanje vedra ali zalivalke. Ima enostavne linije in primerno višino med pipo in koritom. Opremljen je z dovodno cevjo 1/2 cole  z navojem. Montaža in priključitev je eno..

Vodnjak Savinja

240.00€

+22.00% DDV

Vodnjak ''Savinja'' je primeren za vrtove in dvorišča. Je majhnih dimenzij in teže, narejen je iz enega kosa. V serijski opremi je vključeno: standardna pipa odložna mreža odtok s čepom dovodna cev 1/2 cole Dodatna oprema: m..

Vodnjak Mura

204.00€

+22.00% DDV

Vodnjak ''Mura''je primeren za prislon k steni, coklu, ograji... V serijski opremi je vključeno: standardna pipa odložna mreža odtok s čepom Dodatna oprema: medeninasta pipa Odtok je speljan v tla, lahko je tudi v steno. ..

Vodnjak Soča

162.00€

+22.00% DDV

Vodnjak ''Soča'' je majhnih dimenzij in teže, primeren je za prislon k steni, coklu, ograji, škarpi. Uporabite ga lahko tudi za vinsko klet ali garažo. Odtok je speljan v tla, lahko tudi v steno (po meri).V serijski opremi je vključeno: standar..

Vodnjak Sora

210.00€

+22.00% DDV

Vodnjak ''Sora'' je primeren za prislon k steni, coklu, ograji, škarpi. Odtok je speljan v tla, lahko tudi v steno (po meri). V serijski opremi je vključeno: standardna pipa odložna mreža odtok s čepom Dodatna oprema: meden..

Odložna miza za vodnjak Drava

132.00€

+22.00% DDV

Odložna miza z nogo za vodnjak Drava. Lahko je postavljena levo ali desno od vodnjaka (gledano iz sprednje strani).  V standardni izvedbi je površina mize iz pranega betona. Če želite gladko površino, katero je lažje očistiti izberite poliran..

novo

Nosilec za odložno mizo od vodnjaka Drava

15.00€

+22.00% DDV

Nosilec, izdelan iz vroče cinkanega železa, s katerim se odložna miza poveže z vodnjakom Drava. ..

Pipa ''0119''

38.00€

+22.00% DDV

Medeninasta pipa primerna za vse vodnjake iz programa Vrt in dom. Klasično odpiranje (na tesnilo). Priložen adapter za priključek npr. ''Gardena''. Navoj 1/2 cole.               . ..

Pipa ''0147''

38.00€

+22.00% DDV

Medeninasta pipa primerna za vse vodnjake iz programa Vrt in dom. S krogličnim ventilom. Priložen adapter za priključek npr. ''Gardena''. Navoj 1/2 cole.               . ..

Pipa ''0263''

44.00€

+22.00% DDV

Medeninasta pipa primerna za vse vodnjake iz programa Vrt in dom. Klasično odpiranje (na tesnilo). Priložen adapter za vrtno cev. Navoj 1/2 cole.               . ..

Pipa ''0266''

44.00€

+22.00% DDV

Medeninasta pipa primerna za vse vodnjake iz programa Vrt in dom. Klasično odpiranje (na tesnilo). Priložen adapter za vrtno cev. Navoj 1/2 cole.               . ..

Prikazujem 1 do 18 od 18 (1 strani)